SPONSORERE

Velkommen til den årlige ordinære generalforsamling i Esbjerg Bord-Tennis Klub.

 

Vi kan se tilbage på et begivenhedsrigt år, med mange flotte resultater, både i holdturneringerne og til stævner. Det er ikke muligt at nævne alle, det ville tage alt for lang tid.

I efteråret var klubben repræsenteret med hhv. 7 seniorhold og 5 ungdomshold, i foråret havde vi 8 seniorhold og 7 ungdomshold. Og vores hold har bestemt klaret sig rigtig flot.

På seniorsiden kan vi se tilbage på:

Vores 1. hold rykkede i sidste sæson op i 3. division, og endte på en flot 3. plads – en stor præstation af holdet. (Tillykke til Dennis, Thomas, Mogens, Laurids og Daniel)

Vores 2. hold er rykket op i jyllandsserien og vores 4. hold er rykket op i serie to, mens de resterende hold har bevaret deres pladser.

Vores bedste juniorhold har også skabt gode resultater. Klubbens bedste juniorhold vandt det Jydske mesterskab i jyllandsserien, Tillykke til Casper, Patrick, Alexander og Alexander med guldet.

Ligeledes vandt vores bedste drengehold også deres pulje, tillykke til Rasmus, Nikolai og Lasse.

Af individuelle præstationer skal fremhæves Lines mange flotte resultater, hun har vundet et hav af titler, og sluttede sæson’en af med at vinde DM guld for piger under 21 år, hvor hun i finalen slog Sophie Valløe. Line har i den grad haft en fremragende sæson, og er et godt forbillede for vores mange unge spillere.

Vi har i sidste sæson oplevet en stor tilgang af ungdomsspillere. Jeg er ikke i tvivl om, at vi skal takke trænerteamet for at vi er en attraktiv klub for de helt unge. De har skabt et rigtigt godt miljø for de unge til træningen, og er rigtig gode til at tage imod nye spillere, og få dem til at trives i klubben. Der er et rigtig godt fællesskab på ungdomssiden, og stor tilslutning til de sociale arrangementer som trænerne har afholdt i sæson’en. Tak til trænerteamet for en stor indsats og tak til ungdomsudvalget for deres store indsats med at udvikle klubbens ungdomsafdeling.

 

På nuværende tidspunkt er vi

28 Ungdomsspillere, en fremgang på 2 spillere i forhold til forrige sæson. Vi var helt oppe på 39 spillere ved udgangen af sidste sæson, så vi håber på at flere starter op igen, her når udendørs sport lukker ned for vinteren.

37 seniorspillere, heraf er de 8 aktive pensionister med seniorlicens.

62 medlemmer i vores meget dynamiske pensionistforening

 

Skjern Bank Cup er blevet et fast tradition i klubben. Måske er det ikke de største stævner, men super vigtige, især for vores nye spillere, som her kan hente god erfaring før de skal afsted til større stævner. Tak til Mai-Britt for dit store arbejde med Skjern Bank Cup.

 

Der har været skiftedag i bankoringen, hvor Lene i sommers valgte at stoppe. Lene har ydet en stor indsats gennem årerne, til stor glæde for klubben, og vi skylder hende mange gange tak for samarbejdet, der har været med til at sikre en sund økonomi i EBTK. Samtidigt er vi så heldige at Knud Erik har sagt ja til at styre vores del af bankoringen. Det er vi i bestyrelsen meget taknemmelige for.

Af nye tiltag i klubben skal nævnes:

Vi har fået ny rengøringsdame, Ina, som fremover vil sikre at vi har en indbydende klub.

Vi har indkøbt ny gulvvasker samt hjertestarter, meget generøst betalt af Freddy Andersens Fond.

Vi arbejder på en klubtur til Jyske mesterskaber, sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 12+13/1-2019.

Vi har besluttet at alle Licensspillere får en klubtrøje, således at alle kan repræsentere klubben på bedste vis til stævner.

Onsdagstræningen varetages op skift af seniorspillere (Dennis, Mogens, Henrik, Laurids og Line) – Et stærkt initiativ – tak for det.

Vi har startet en satelitklub op i tjæreborg med stor succes, sidste fredag dukkede der 14 spillere op.

 

 

Vi har på baggrund af et flot regnskabsår desuden besluttet at foretage en række investeringer:

Nyindretning af kontoret.

Nyindretning af køkkenet

Og så vil vi faktisk gerne have gode forslag til hvad vi ellers kan arbejde med af forbedringer her i klubben.

 

Velkommen til en ny og spændende sæson

 

 

Alle rettigheder reseveret - EBTK.dk